Ukoliko želite pomoći volontiranjem, javite se za volonterski rad.

MEDICINSKO OSOBLJE

Za potrebe unapređenja medicinske situacije tražimo volontere liječnike, svih profila, te medicinske sestre i tehničare koji mogu educirati tamošnje liječnike i medicinsko osoblje. Situacija je takva da je potreban svaki vid medicinske pomoći!

UČITELJI I NASTAVNICI

Za potrebe unapređenja opće situacije tražimo volontere učitelje i nastavnike, svih profila. Tražimo volontere koji mogu educirati tamošnje  osoblje u školi. Želimo znanjem pomoći djeci i omogućiti im bijeg iz ralja iskorištavanja. Znanjem protiv siromaštva!

POLJOPRIVREDNICI I STOČARI

Potrebna je edukacija o mogućnostima poboljšanja prehrane i proizvodnje, no uvažavajući kulturu, tradiciju i prehrambene navike kao i infrastrukturu i uvjete za razvoj poljoprivrede, stočarstva, i preradarstva. Potrebno je, poboljšanje prehrane lokalnog stanovništva a osobito djece. Većina ako ne i svi poslovi oko i na farmi rade se ručno.

OSTALI VIDOVI VOLONTIRANJA

Tražimo volontere za pomoć:
– kod izgradnje škole u neposrednoj blizini farme kako bi 3000 djece iz okolnih sela dobilo priliku za školovanje i izlaz iz siromaštva.
– u postojećim ambulantama poboljšati uvjete: medicinska oprema, lijekovi, uvesti cijepiva.
– otvaranje ambulante u selu blizu farme
– uvesti djeci u školu jedan topli obrok, te poboljšati uvjete rada: uređenje učionica, sanitarnih čvorova, opreme, pribora.
– podizanje svijesti kod učenika o seksualnosti i spolnim bolestima
– održavanje higijenskih uvjeta na farmi

Podržite rad Udruge Marijina Farma

Sudjelujte u stvaranju bolje perspektive. Pomognite i podržite rad Udruge Marijina Farma
Uključi se!Doniraj!

Kontakt

 

Vladivoja i Milivoja Lenca 48, 51000 Rijeka, Hrvatska

Nazovi nas: +385 (0)98 239 320